Digitalen pytevoditel za raven start

Дигитален пътеводител

По повод Европейската година на уменията (2023) и Международния ден на младежта (12.08.2023) Фондация “Дигитален свят ПроХюмън” обявява старта на най-новата инициатива – “Дигитален пътеводител”. Вярваме, че уменията са ключът към осъществяването на потенциала на всеки един от нас. Поради тази причина искаме да помогнем на младежи в неравностойно положение да стъпят уверено в дигиталния свят, като им предложим безплатни обучения, които ще разширят хоризонтите им в областта на дигиталните и компютърни умения.

Изправени пред бързо развиващата се технологична реалност разбираме колко е важно младежите да разполагат със знания и умения,  чрез които да бъдат не просто участници, но и активни създатели в дигиталната среда. Именно това ни вдъхнови да стартираме “Дигитален пътеводител”.

Нашите лектори – доброволци, експерти в разнообразни сфери на технологиите, са тук за да насърчават, предват нови знания и вдъхновяват. От развитие на основна компютърна грамотност до дигитален маркетинг, нашите обучения целят да създадат личности, готови да се справят успешно във всяка област.

Вярваме в силата на образованието и възможността да създаваме положителна промяна в живота на младежите в неравностойно положение.

Нека заедно да изградим по-добро и по-светло бъдеще.

Ако искате да получите повече информация за инициативата и да се възползвате, свържете се с нас.